Advertenties

Waarom zie ik advertenties bij OutputRadio?

OutputRadio is een vrijwillig online radiostation, zonder winstoogmerk. Echter is het wel zo dat er kosten verbonden zijn om OutputRadio te kunnen onderhouden. Deze kosten worden vergoed via de advertenties op de website. Ook wordt het geld gebruikt om te investeren in OutputRadio. De advertenties zorgen er voor dat OutputRadio gratis te beluisteren en te bezoeken is. Indien u meer informatie wilt hebben over de advertenties op de website, dan kunt u contact opnemen met dit e-mail adres.

Kan ik ook adverteren op OutputRadio?

Het is zeker mogelijk om te adverteren bij OutputRadio. Dat kan via de site of via de radio. De kosten die hieraan zijn verbonden kunnen nader worden bepaald. Indien u geïnteresseerd bent in adverteren op OutputRadio, kunt u contact opnemen via dit e-mail adres. Het voordeel van adverteren bij OutputRadio is dat u een jong publiek tot u gericht krijgt, een doelgroep die vaak lastig te binden is.

Wat bieden wij u?

OutputRadio biedt u een groot jongerenplatform waarbij uw advertentie tot zijn recht komt. Ook biedt OutputRadio twee verschillende versies van adverteren: via de website, maar ook op de radio. Deze radio-advertentie kunt u laten maken, maar OutputRadio biedt ook verschillende stemmen aan om uw advertentie volledig tot zijn recht te laten komen. OutputRadio helpt u graag door het vinden van een goede stijl voor uw advertentie. Welke keuze u ook maakt, wij zullen u helpen om tot een goed resultaat te komen.